Het bureau dat niet in één hokje te stoppen is

Is DRD Support nu een grafisch managementbureau? Is het een direct mail bureau? Is het een communicatiebureau? Of is het nu een bureau voor grafische vormgeving en DTP? Antwoord: ja, ja, ja en ja. Het is juist die combinatie van verschillende disciplines die DRD Support tot zo’n bijzonder bureau maakt. Toegegeven, lastig om in een hokje te stoppen, maar verdraaid handig voor opdrachtgevers, die optelsom van kwaliteiten!

Het bureau voor grafisch management en drukwerkbegeleiding

DRD Support neemt u het complete productieproces uit handen. Of het nu gaat om een eenmalige drukwerkorder voor 1000 jaarverslagen of transactiepost met een oplage van vele honderdduizenden. Met de jarenlange ervaring in de grafische sector is het snel schakelen met drukkerijen. Dus: efficiënt precies die drukker vinden die uw order met het beste resultaat en voor de laagste prijs levert. Aan DRD Support heeft u een complete drukwerkadviseur. Eén die à la minute het antwoord weet op een standaardvraag, maar die ook niet te beroerd is om ergens dieper in te duiken om u optimaal te ontzorgen.

Het DM-bureau

Het versturen van fysieke DM is weer herontdekt. Omdat papier veel meer beleving met zich meebrengt, meer mogelijkheden in uitvoering kent en maximale exposure oplevert. Het verzenden van direct mail is echter veeleisender. Van het creatieve proces tot en met het databasemanagement kan DRD Support u begeleiden. Resultaat: minder omkijken naar het productieproces, meer rendement van uw mailing!

Het dtp-bureau

Een magazine van 64 pagina of een zig-zag gevouwen folder. Een menukaart of een DM-actie. In alle gevallen geldt: het dtp-werk moet goed en efficiënt gebeuren. Bij DRD Support zijn we er goed in. Met inachtneming van uw huisstijl nemen we u de gehele vormgeving van drukwerkuitingen uit handen.

Het creatiebureau

Behoefte aan input voor het creatieve proces? Bijvoorbeeld over de meest opvallende vorm om uw dealers te bereiken? Over de bekende bobbel in de envelop? Of over het concept van een magazine? Stel die vraag aan DRD Support. Grote kans dat we u op het spoor zetten van de juiste oplossing, zonder dat u daarvoor een duur communicatiebureau hoeft in te schakelen.