Auto Hoogenboom
Auto Hoogenboom
Auto Hoogenboom

Klant

Auto Hoogenboom

Product

Showroom-aankleding en divers drukwerk

Team

Suzanne en Peter

De heer Piet Hoogenboom opent in de jaren 30 een groentehandel, maar de groentezaak verandert al snel in een garage en vlak na de oorlog ontmoet de heer Hoogenboom de familie Pon dat resulteert in 1947 in het dealerschap van Volkswagen. Tachtig jaar later telt Auto Hoogenboom diverse VW, Audi, Seat, Skoda vestigingen, daarnaast een bedrijfswagen, twee schade bedrijven en een fleetsales – en lease afdeling. Mooi om te zien dat Auto Hoogenboom refereert in hun communicatie uitingen naar die vervlogen jaren. DRD Support is dan ook trots dat zij in de volle breedte deze items fysiek mogen produceren.

Terrein vooraad uitverkoop spektakel, kortingen op airco check, gratis verlichting afstellen, het Hoogenboom AUTO circus, kerstacties met Fijne FeestWAGEN en een gelukkig BOUWjaar. Kortom ACTIE communicatie, ook daarin faciliteert DRD Support. Of het nu posters zijn, grote en of kleine oplage flyers, mailings, en huis aan huis verspreiding. Voor Auto Hoogenboom regelt DRD Support dit allemaal.

Een van de meest opzienbarende projecten is de prachtige cadeau-box. Bij de aanschaf van een auto bij Auto Hoogenboom of Audi centrum Rotterdam krijg je tegenwoordig een prachtige doos gevuld met een flesje Prosecco, een sleutelhanger, je autosleutel uiteraard en een slim stukje documentatie. Deze box is ontwikkeld door klant, Bubbels&Events en DRD Support. Slimme documentatie in de vorm van een A5 mapje, omslag van stevig karton, met uitdrukpas en geintegreerde flap voor opbergfunctie en binnenwerk waarin naast een gestreken mc papier, calco papier is gebruikt, wat een mooi effect geeft.

Tevreden opdrachtgever en een mooi geschenk om weg te geven bij levering van een nieuwe auto.

Home_iconONS ADRES
Kronenburgwerf 30
4812 XR Breda

Home_icon_tel]BEL ONS
010 – 288 70 80