Monster-box Preficon
Monster-box Preficon
Monster-box Preficon
Monster-box Preficon

Klant

Preficon

Project

Sample box

Team

Cornelis

Een monster-box voor Preficon

Preficon wilde graag een nieuw Sample Box project opstarten. Preficon levert 5 verschillende soorten, brand-preventief, afbouw materiaal. Niet alleen een mond vol maar ook een ringband vol, want dat was wat zij in eerste instantie gebruikten; een ringband met technische informatie en sample voorbeelden. Middels deze ringband zorgde Preficon ervoor dat zowel nieuwe als bestaande klanten snel en duidelijk overzicht kregen welke materialen ingezet konden worden en met welke toepassingen.
We werden gevraagd om een offerte op te stellen van het huidige product en mochten vrijblijven meedenken over een nieuwe uitstraling. Een gaaf project waar we onze toegevoegde waarde echt hebben kunnen laten zien. En zo gingen we aan de slag: ontdekken – verkennen – produceren. Na een goed verkennend traject, hebben we een Monster-Box voorgesteld bestaande uit de materialen papier en karton. We hebben de 5 verschillende afbouw materialen ieder een eigen cassette meegegeven, die samen de Monster-Box vormen, maar ook los van elkaar in te zetten.
Preficon is in staat op basis van de vraag en omvang van de klus te kiezen voor het opsturen van 1 cassette of de gehele Monster-Box. Vernieuwend en fris.
Oude situatie:

Home_iconONS ADRES
Kronenburgwerf 30
4812 XR Breda

Home_icon_tel]BEL ONS
010 – 288 70 80