Website Gimbrère
Website Gimbrère
Website Gimbrère
Website Gimbrère
Website Gimbrère
Website Gimbrère

Klant

Gimbrère Advocaten

Project

Website

Team

Cornelis, Eve

Website Gimbrère

Gimbrère advocaten is een bekende naam in Breda. Een advocatenkantoor met veel juridische collega’s en specialisten op hun vakgebied. We zijn daarom blij dat wij gekozen zijn om hun website onder handen te nemen.

Uitgangsprincipes: de website moest een internationaal gezicht krijgen, vertrouwen bieden en vakinhoudelijk professionaliteit met een licht theatraal tintje uitstralen. Een leuke en uitdagende klus. We hebben gekozen om de medewerkers centraal te plaatsen en met een persoonlijke verwelkoming te beginnen op de homepage. Als je in de fysieke wereld aanklopt bij het kantoor van Gimbrère, dan word je ook welkom geheten met een persoonlijke groet en een handdruk. Waarom doen we dit niet ook digitaal?

Om het internationale gezicht te realiseren, hebben we ervoor gekozen om iedereen professioneel te fotograferen op een Amerikaanse ‘in-your-face’ manier; de medewerkers zijn zo persoonlijk mogelijk vastgelegd en hun gezichtskenmerken staan hierbij centraal.

Om bezoekers snel hun eigen advocaat te laten vinden, is er een verdwijn / verschijn groepsfoto samengesteld met filterfunctie. Kijk eens rond, klink eens raak, misschien zit er ook de juridische prof voor jou bij?

 Zelf zijn wij trots op het eindresultaat. De site staat een jaar live en heeft een mooie bereik gecreëerd. De basis van een goed netwerk is toch trots. Trots zijn op jezelf en waar je werkt, dat zorgt voor groei.

Bekijk de website op: www.gimbrere.nl

Home_iconONS ADRES
Kronenburgwerf 30
4812 XR Breda

Home_icon_tel]BEL ONS
010 – 288 70 80